Riola trlja ruke

Ovo se zove nemoralna ponuda! Doznaje se koliku su plaću City i Guardiola pripremili za Haalanda

16.03.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Norveški napadač Erling Haaland sve je bliže odlasku iz Borussiju Dortmund, a njegov menadžer očito ima pune ruke posla kako bi dogovorio što bolje uvjete

Iako 21-godišnji Norvežanin Erling Haaland i njegov menadžer Mino Raiola još nisu donijeli odluku s kojim klubom bi mogli napraviti transfer desetljeća, procurio je novi podatak kakvu su nemoralnu ponudu dobili od moćnog Manchester Cityja.

Kako pišu engleski mediji Manchester City ponudio je Haalandu rekordnu plaću od čak 600.000 eura tjedno (oko pola milijuna funti!) čime bi postao najbolje plaćeni nogometaš u engleskoj Premier ligi.

Kako se doznaje ponuda je zaista na stolu i u sljedeća četiri tjedna očekuje se kako će Haaland - u dogovru s menadžerem i obitelji - donijeti odluku o nastavku karijere.

Sudeći prema nemoralnoj ponudi koju je dobio teško da netko može parirati klubu koji od 2016. godine vodi španjolski stručnjak Pep Guardiola.

Ako zaista dobije tu plaću, Haaland će potući sve rekorde jer mjesečno će zarađivati gotovo 2,5 milijuna eura!

Dodajmo kako prema Transfermarktu Haaland trenutačno vrijedi 150 milijuna eura te kako ga ugovor za Borussiju iz Dortmunda veže do ljeta 2024. godine. Dakle, uz astronomsku plaću jako dobro će zaraditi i njemački klub.