ponuda stiže s otoka

Ovog ljeta okreće se nova stranica nogometne povijesti; Neymarov rekordni transfer iz 2017. godine bit će nadmašen

19.03.2022 u 10:06

Bionic
Reading

U ljeto 2017. godine postao je vlasnik najskupljeg nogometnog transfera, vrijednog 222 milijuna eura, koliko je PSG platio Barceloni za njegove usluge. Sada su se pak španjolski i engleski mediji raspisali da će ovog ljeta taj rekord biti premašen, a u glavnoj ulozi opet će biti Brazilac Neymar

Prema izvještajima iz Španjolske i Engleske, Newcastle razmišlja o smjelom ljetnom napadu na nesretnu zvijezdu Paris Saint-Germaina, Brazilca Neymara.

Brazilski napadač - zajedno s Lionelom Messijem - bio je izviždan i ismijavan od strane navijača unatoč pobjedi francuskog diva od 3:0 protiv Bordeauxa u Ligue 1. Neymar je čak zabio i drugi gol na toj utakmici, ali ni to nije udobrovoljilo fanove, koji ga smatraju odgovornim za težak poraz kod Reala i ispadanje iz Lige prvaka.

Za Neymara se piše kako da je razočaran i razmišlja o odlasku ovog ljeta, a upravo u tome svoju priliku vide i bogate gazde Newcastle Uniteda. Saudijci su navodno pripremili 235 milijuna eura kako bi jednog od najboljih nogometaša doveli na Otok.

Arapskim vlasnicima njegova tjedna plaća od 595.000 eura neće biti problem, a očito im nije ni skromniji ovosezonski učinak, od samo pet golova u 20 utakmica.