prošao liječnički

Palaversa potpisao za ManCity, ali s Poljuda neće otići baš tako brzo

31.01.2019 u 13:15

Bionic
Reading

Ante Palaversa novi je igrač Manchester Cityja, 18-godišnji veznjak potpisao je ugovor s aktualnim prvakom Engleske nakon što je u utorak uspješno prošao liječničke testove.

Palaversa, kako prenosi službena stranica splitskog kluba, ostaje na posudbi u redovima bijelih do ljeta 2020. godine s klauzulom da ga Manchester City može vratiti s posudbe u siječnju iste godine.

  • +4
Ante Palaversa - mladi nogometaš Hajduka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ante se nakon potpisa vratio u Split gdje će nastaviti trenirati s bijelima.

'Ja sam Hajdukovo 'dite', igranje na Poljudu mi je uvijek bio san, a nakon svega sam sretan što je rad Hajdukove Akademije prepoznao jedan od najvećih klubova na svijetu. Hvala Manchester Cityju na povjerenju, ispred mene je još puno rada, nisam još uvijek pokazao sve što mogu i nadam se da ću igranjem za Hajduk opravdati veliko povjerenje koje sam dobio od prvaka Engleske', kazao je Palaversa nakon povratka iz Manchestera u Split.

Mladi 18-godišnji nogometaš koji je za Hajduk do sad odigrao 17 utakmica ostvario je transfer iz snova, a splitskom klubu pripast će sigurno 6.3 milijuna eura. S time da je navodno dogovoreno i deset posto od sljedećeg transfera.