poznaju se jako dobro

Pjanić kratkom objavom otkrio kako se Mandžukić nosi s pričama o odlasku iz Juventusa

06.08.2019 u 11:08

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić, posljednjih dana često je spominjan kao igrač koji bi mogao napustiti Juventus. Jer talijanski i engleski mediji sugeriraju kako mu je kod Sarrija ugrožena pozicija, te da bi bio dio paketa u trampi s Manchester Unitedom za Pogbu ili Lukakua

Kao što već danima pišemo, sve su to vijesti 'rekla-kazala', jer ni u jednoj od njih nije bilo službenih izjava neke od triju strana uključenih u moguće pregovore. Dakle, ni Juventusovih, ni Unitedovih, a što je najvažnije ni Mandžukićevih.

I jedino čime se zada možemo voditi jest stav Marija Mandžukića da - nakon što je produžio ugovor - u torinskom klubu želi ostati što duže. A takvo nešto možemo zaključiti i iz izjave koju nam je u ponedjeljak dao Ivan Cvjetković, Mandžukićev menadžer.

Osim toga, cijelo ljeto, Mandžukić je slao poruke kako nije 'pod stresom', to jest da posve opušten i bezbržan dolazi na početak Juventusovih priprema.

Sada se putem svog instagram profila obratio i njegov suigrač Miralem Pjanić, bosansko-hercegovački reprezentativac i ofenzivni veznjak 'Stare dame'.

Pjanić je uz veselu i opuštenu fotografiju s treninga, na kojoj se evidentno njih dvojica dobro zabavljaju, napisao 'Mr no good is happy', uz neizostavnog 'smajlića'.

Mandžukić mu je uzvratio emotikonom koji namiguje, a na svom je instagram profilu objavio vrlo sličnu fotografiju, uz crno-bijele boje Juventusa, i komentar 'nema zaustavljanja' te 'korak po korak', što je jasna poruka da će se Mandžukić junački, kao i svaki put do sad, boriti za svoje mjesto u momčadi.

  • +7
Juventus - Tottenham, prijateljska utakmica, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia