TO NIKAKO NIJE DOBRO

Pogledajte kako izgleda bolno koljeno Ivice Kostelića!

21.03.2015 u 10:10

Bionic
Reading

Kostelić je jedan od najboljih sportaša svih vremena, no karijeru je izgradio na svojem zdravlju. Imao je 15 zahvata, od čega čak 11 operacija na koljenima (deset na desnom)

I ove godine je suočen s bolovima i nagađa se da bi opet mogao pod nož. Nakon utrke u Krajnjskoj gori njegovo koljeno bilo je u lošem stanju, a objavio je i fotografiju na svojem Facebook profilu.

'Poslije nedjeljne utrke u Kranjskoj Gori naglo mi je počelo naticati koljeno. Obilnu oteklinu (65ml) punktirali smo te večeri u Zagrebu. Izvučena tekućina bila je neobične boje, pa su nalazi poslani na labaratorijsku analizu. Kontaktirao sam Beata Feuza koji je imao sličan slučaj s kojim se borio dvije godine. Svi labaratorijski i krvni nalazi nisu ukazivali na upalu nego na alergijsku reakciju na injekciju za obnovu hrskavice (koju sam primio u cetvrtak 12.3). Medutim, simptomi su se ponavljali, a bol povećala u sljedeća 4 dana pa je odlučeno napraviti protočnu drenažu kod prof. Miroslava Hašpla u Krapinskim Toplicama. O pojedinostima oporavka ću vas obavještavati', napisao je Ivica.

Ispod svojeg posta dobio je poruke potpore, ali i da je vrijeme za mirovinu...

'Ivica žao mi je, ali daj ostavi se više tog skijanja dosta imaš tih operacija po sebi. Posveti se sinu, koji će mislim poći tvojim stazama. Sretno legendo.

'Ivek, kani se skijanja. Pružio si nam godine sreće, idi dalje.'

'Legendo... vrijeme je da misliš na sebe i svoju obitelj... nama, Hrvatskoj i svijetu posvetio si najbolje godine.. i na tome ti hvala... svaki tvoj lauf gledala sam sa oduševljenjem bez obzira da li si bio na postolju... zdravlje je na prvom mjestu.. i obitelj... a mi koji te cijenimo i poštujemo bit ćemo sretni na svaki spomen tebe i tvoje sestre Janice.... Kostelići će se dugo spominjati...... brz oporavak od srca želim i što brži povratak svojoj obitelji...'