sjajan potez

Pogledajte potez Vuškovića nakon kojeg je sam sebi zapljeskao...

11.10.2024 u 19:44

Bionic
Reading

U kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo U21 između Hrvatske i Andore, mladi Vatreni neočekivano su se mučili protiv organizirane i čvrste andorske obrane.

Iako su dominirali u posjedu i stvarali prilike, do 60. minute nisu uspjeli pronaći put do mreže. Dion Drena Beljo, koji je već u prvom poluvremenu bio u središtu pozornosti, konačno je uspio probiti obranu. Nakon što se našao u idealnoj poziciji, precizno je iz voleja poslao loptu u mrežu, donoseći Hrvatskoj toliko željeno vodstvo i preokret u utakmici.

U trenutku koji je podigao atmosferu na utakmici, hrvatski branič Luka Vušković izveo je sjajan lažnjak. Ovaj potez izazvao je ovacije publike, a čak je i sam Vušković, zadovoljan izvedbom, zapljeskao samom sebi. Takav samouvjeren i tehnički precizan potez pokazao je njegovu kvalitetu i smirenost u ključnim trenucima utakmice, dok je dodatno podigao moral momčadi.

Kvalifikacije za EP U21: Hrvatska - Andora (lažnjak Vuškovića) Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel/HNS