PREGLED GOLOVA 12. KOLA

Pogledajte prvi poraz Rijeke i Katalinićevu najveću grešku

07.10.2013 u 16:55

Bionic
Reading

Ovog se vikenda igralo 12. kolo MAXtv Prve lige, a u pet utakmica postignuto je tek devet golova, s time da su dvije utakmice završile najnepopularnijim rezultatom 0:0

Naravno, derbi kola igran je u nedjelju u Maksimiru, a Dinamo je nakon pune dominacije svih 90 minuta ipak uspio nanijeti Rijeci prvi prvenstveni poraz. 'Modri' su slavili 1:0 a pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi postigao je Alžirac Soudani.

Drugi derbi bio je onaj splitski ogled Hajduka i Splita, no taj je okršaj na Poljudu završio bez pogodaka. Baš kao i ogled Osijeka i Zadra.

Zanimljivu utakmicu zato su vidjeli gledatelji u Koprivnici, gdje se Mladen Frančić primio teško posla - čupanja 'farmaceuta' s dna tablice. Za razliku od prethodnika mu, Ivana Katalinića, koji je očito još uvijek dovoljno motiviranog 39-godišnjaka Davora Vugrineca shvatio ozbiljno, a zbog čega mu se Vuga odužio na najbolji mogući način - s dva pogotka, od kojih je drugi bio i pobjednički. S time da nije nevažno reći da su gosti iz Zagreba u prvom dijelu vodili sa 2:0, da bi u drugom dijelu, uz Vugrineca koji je ušao u 46. minuti i asistirao kod prvog pogotka - stigao potpuni preokret.

Na stadionu Drosina u Puli Istra je sa 2:1 svladala Hrvatski dragovoljac i skočila na sjajno peto mjesto prvoligaške tablice.

Kako je sve to izgledalo na travnjaci, pogledajte u sažetku i pregledu pogodaka.