Sretan zbog kupa

Pojavila se informacija da je Marko Livaja dobio milijunsku ponudu koju bi rijetki odbili; evo što je nakon slavlja rekao na tu temu!

27.05.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Hajduka osvojili titulu pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa mnogi navijači splitskog kluba pitaju se hoće li Marko Livaja i sljedeće godine zabijati za splitske Bile

Sudbina se poigrala da su nogometaši Hajduka pred svojim navijačima, iako na papiru nisu bili domaćini, na krcatom Poljudu igrali završnicu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

U spektakularnoj atmosferi Hajduk je pobijedio Rijeku 3:1 i tako su Bili osvojili prvi trofej nakon 2013. godine. Ovo im je bio sedmi osvojeni Kup u klupskoj povijesti, a svima je jasno da do njega ne bi došli da nije bilo Marka Livaje koji iza sebe ima fantastičnu sezonu. Na 34 utakmice u prvenstvu zabio je 28 golova čime je postavio novi klupski rekord. Iako u finalu nije zabio gol, Marko Livaja odigrao je odličnu utakmicu, a upisao je i asistenciju kod drugog gola.

'Odigrali smo dobru utakmicu, nismo izgubili glavu i kad smo gubili. Nastavili smo igrati našu igru i zasluženo smo pobijedili. Predugo smo čekali trofej, ali ove godine smo ga zaslužili, igrali smo dobar nogomet ', kazao je Marko Livaja nakon osvajanja trofeja.

  • +96
Slavlje Hajduka nakon pobjede i dodjela trofeja Rabuzinovo sunce Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

No, nije izdržao i rekao je kako žali što nisu u nekim utakmica u prvenstvu odigrali bolje i što nisu došli u priliku da u posljednjem kolu, kada su gostovali kod Dinama, odlučuju o prvaku HT Prve lige.

'Iza nas je uspješna sezona, iako možemo malo žaliti za prvenstvom. Imali smo priliku. Izgubili smo svojom krivnjom dosta malih utakmica u prvenstvu. Navijači su fantastični, dosta su patili, ovo je za njih.'

Kada je u pitanju sljedeća sezona kao iz topa je ispalio: Idemo po prvenstvo!

No, jasno je kako nakon ovakve sezone sigurno ima ponuda. Pojavila se informacija iz menadžerskih krugova kako klub i Livaja navodno imaju jako dobru višemilijunsku ponudu iz jednog njemačkog bundesligaša, ali čak i ako je to istina, najbolji strijelac prvenstva jasno je svima dao do znanja što će napraviti. Navono je riječ o ponudi koju bi rijetki igrači odbili, ali Livaja je ipak - posebna priča.

'Ma nema ponude koja bi me odvela iz Hajduka! Nikad nisam išao za novcem, nego sam uvijek igrao tamo gdje sam se dobro osjećao. Ovdje sam kod kuće, lijepo mi je i guštam ovdje', jasnu poruku svima poslao je Livaja, miljenik Torcide.

Dakle, jasno je kako će Hajduk i u novu sezonu ući s jednako moćnim sastavom i napast će titulu hrvatskog prvaka koju Bili čekaju još od 2005. godine.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/Arenasport