FEŠTA ZA UVERTIRU

Pola Šalate rasprodano, kreće 'drugačiji' Dinamo

04.09.2014 u 15:50

Bionic
Reading

Do predstavljanja futsal Dinama o kojemu bruji čitav Zagreb ostala su još dva dana. Oko dvije tisuće ulaznica je prodano, utakmica je dogovorena, navijači zajednički dolaze na Šalatu... Sve je spremno za početak novog sportskog i edukativnog projekta

Organizatori predstavljanja MNK futsal Dinama na Šalati izvještavaju kako je prodano (20 kuna) oko dvije tisuće ulaznica, a iznimno povoljna vremenska prognoza sugerira da bi mitski stadion iznad Draškovićeve ulice mogao biti popunjen Bad Blue Boysima i ostalim navijačima koji sanjaju klub s istinskim građanskim predznakom.

'Navijači iz inozemstva nam šalju novce za karte iako ne mogu doći, svi žele biti dio ovog projekta kojim želimo pokazati kako smatramo da treba voditi sportske klubove u Hrvatskoj,' otkrivaju organizatori uoči događaja.

Zajednički polazak navijača s glavnog zagrebačkog trga zakazan je za 18.45 sati, a u 19 počinje program koji će svoju eskalaciju doživjeti u 21 sat kada će momčad futsal Dinama odigrati utakmicu protiv Dinamo All-Stara (Bišćan, Šokota, Marić, Šimić i prijatelji). Tijekom programa natopljenog navijanjem i sanjarenjem odat će se počast i najvećoj generaciji maksimirskog Dinama. Onoj iz '67. koja je upravo 6.rujna u Leedsu osvojila jedini hrvatski nogometni naslov na europskoj razini.


Trosatni program, osim za zagrijavanje glasnica uoči početka sezone koju će futsal Dinamo odraditi u 'Kutiji šibica', poslužit će i kao edukacija simpatizera na koji će način klub funkcionirati. Uskoro kreću učlanjenja, a tijekom zime već su plairani i izbori na kojima će pravo glasa imati svi učlanjeni punoljetnici. Odigrat će se i utakmica 'limača' Maksimira i Kustošije, predstaviti se plan sportskog razvoja na seniorskoj i omladinskoj razini... Kreće novi klub koji dolazi na mala vrata i planira postati velik.