PUKLA LJUBAV

Ponižavanje ili odgojna mjera? Jedna od najvećih mladih zvijezda želi pobjeći zbog onoga što joj rade...

25.11.2019 u 20:18

Bionic
Reading

Jadon Sancho (19) je na izlaznim vratima Borussije Dortmund, mlada engleska zvijezda nije zadovoljna kako se klub odnosi prema njoj i traži način kako da pronađe novi klub

Podsjećamo, u kolovozu 2017. Borussia je napravila jedan od svojih najboljih transfera u povijesti kluba, jer je za osam milijuna eura kupila jednog od najtalentiranijih klinaca na svijetu. U Manchester Cityju nije bilo mjesta za Jadona Sancha koji je tako sreću potražio u Bundesligi – i našao je!

No u nogometu ljubav ne traje dugo, posebno ako se odjednom pojave drugi velikani. Mladi Englez dugo je na meti Liverpoola, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Real Madrida, Barcelone i Juventusa...

Borussia se dosad opirala ponudama, ali odjednom se kod Sancha počelo pojavljivati nezadovoljstvo pa sada 'žuto-crni' imaju problema i sa vlastitim igračem.

Zadnjih tjedana tihi sukob je kulminirao. Iako mu ugovor traje do ljeta 2022., Sancho traži način kako da pobjegne. Prema pisanju stranih medija 19-godišnji ofenzivac smatra da su ga u Dortmundu počeli ponižavati.

  • +6
Engleski nogometaš Jadon Sancho Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

Prvo su ga kaznili, jer je zakasnio s povratkom dok je bio u reprezentaciji, zatim je morao trenirati sam po kiši, a nakon toga je i zamijenjen na poluvremenu protiv Bayerna. E sad da li je to ponižavanje ili smao odgojne mjere za klinca koji je možda previše poletio u nebo, procijenite sami.

Po svemu sudeći razlaz je blizu, a sad 'samo' treba pronaći klub koji je spreman iskeširati oko 150 milijuna eura Borussiji te dati jako dobru plaću Sanchu (12-15 milijuna eura).