BAYERNOVO POJAČANJE

Poruka Ivana Perišića Interu i njegovim navijačima mnoge je zbunila; jedan detalj je posebno zanimljiv

15.08.2019 u 17:21

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić iz talijanskog Intera posuđen u njemački Bayern emotivnom porukom na svom Instagram profilu oprostio se od milanskog kluba i navijača

Kada je prije nekoliko dana potvrđen transfer Ivana Perišića iz Intera u Bayern naglasak je bio kako je riječ o posudbi s pravom otkupa ugovora u ljeto 2020. za 20 milijuna eura. Naravno, i trener Bayerna Niko Kovač, koji Perišića poznaje jako dobro iz hrvatske reprezentacije, nahvalio je Omišanina te je usput priznao kako im u početku nije bio prva opcija za pojačanje.

'Kada smo vidjeli da ga možemo dovesti reagirali smo brzo. Znate, Ivan je bio dugo na našem popisu želja. Preporučio sam mu Bayern, znamo svi da je jedno vrijeme igrao u Njemačkoj gdje je bio vrlo dobar. Osobno ga poznajem iz reprezentacije i samo mogu reći kako je vrhunski igrač', kazao je između ostalog Kovač.

No, očekivano Perišić se odlučio zahvaliti i navijačima Intera te svim ljudima u klubu. Napisao je sljedeće:

'Apeliram na sve vas koji ste bili dio mog profesionalnog života posljednje četiri godine. Prije svega se navijačima Intera od srca zahvaljujem na neprekidnoj predanosti i podršci u lijepim vremenima, kao i u onim izazovnim. I onda, naravno, hvala Interu. Cijelom osoblju, a posebno svim trenerima i igračima. Vaši savjeti i iskustvo koje sam stekao uz vas uvijek će biti dio mene kao osobe i igrača. Hvala za sve. Forza Inter zauvijek, napisao je Perišić.

No, u ovoj poruci znakovita je zadnja rečenica u kojoj Perišić naglašava kako će Inter 'uvijek biti dio njega kao osobe i igrača.' Znači li ova poruka da se već definitivno oprostio od Intera iako je na papiru, dok ne istekne posudba i dok se ne plati odšteta, još uvijek njihov igrač?

Sudeći po ovoj poruci ovo je oproštaj od kluba u kojem je stigao u ljeto 2015. godine iz njemačkog Wolfsburga za 16 milijuna eura uz dodatak kako je za Inter odigrao 163 utakmice uz postignutih 40 golova.

  • +3
Ivan i Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia