INVAZIJA HR NAVIJAČA

Posljednja utakmica Ivana Balića!

22.05.2015 u 16:03

Bionic
Reading

Ivano Balić, naš najveći rukometaš svih vremena, te jedan od najboljih ikad u povijesti ovog sporta, u njemačkom Wetzlaru će 5. lipnja odigrati protiv Göppingena svoju posljednju službenu utakmicu karijere

Podsjetimo, pponajbolji rukometaš svih vremena Ivano Balić od 1. srpnja bit će zaposlen u Hrvatskom rukometnom savezu kao koordinator muškog rukometa.

'Iz Splita ide najmanje jedan autobus putWetzlara i to većinom rukometnih fanatika. Bit će lijepo gledati Ivana uživo, a za mene će ta utakmicabiti vrlo emotivna i iskreno, baš me zanima kako će on reagirati na sveto. Neće mu biti lako…' kazao nam je Metličić.

Iako će zbogom rukometu reći pred njemačkom publikom, Rukometni klub Balić-Metličić pobrinuo se da na tribinama u Wetzlaru bude i hrvatskih navijača. Naime, klub koji nosi njegovo, te ime još jedne rukometne legende, Petra Metličića, organizirao je put u Wetzlar kako bi Najvećeg uživo u mirovinu ispratili i Hrvati.

Iz akademije napominju kako mjesta za put u Wetzlar ima još malo, a želi li netko ići na ovaj veliki događaj može se za sve informacije javiti na mail balicmetlicichc@gmail.com. Nema sumnje kako će atmosfera u malenoj dvorani biti hrvatska!

Najbolje od Balića