SPEKTAKL U ČETIRI GRADA

Postanite i vi nogometaš na jedan dan i osvojite vrijedne nagrade

24.05.2018 u 12:57

Bionic
Reading

U petak 25. svibnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u strogom središtu glavnog grada, od 9 do 20 sati u korneru Hrvatskog Telekoma svi zaljubljenici u nogomet imaju priliku okušati se u virtualnom nogometu, gdje će moći testirati svoje sposobnosti

Dan uoči finalnog ogleda Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, koji se 26. svibnja igra u Kijevu (Arenasport 1, 20.45, uz emisiju uživo iz studija postavljenog u T-Centru na Cvjetnom trgu), Hrvatski Telekom za sve zaljubljenike u nogomet pripremio je iznenađenje. Naime, svi koji u petak 25. svibnja posjete Cvjetni trg u Zagrebu u razmaku od 9 do 20 sati mogu postati nogometaš na jedan dan, a uz to mogu osvojiti i vrijedne nagrade.

Dodajmo tome kako će se identični turniri nakon Zagreba održati u još dva hrvatska grada, Osijeku i Rijeci.

Pravila su vrlo jednostavna, a natjecatelji koji ostvare najviše pogodaka u najkraćem vremenu osvojit će vrijedne nagrade:

  • 1. i 2. mjesto: Samsung Galaxy A5 (2017)
  • 3. i 4. mjesto: Samsung Galaxy J7 (2017)
  • od 5. do 25. mjesta: ručnik za plažu

Uz to u korneru Hrvatskog Telekoma čekaju vas i poneka iznenađenja. Tako primjerice možete u foto kabini najmodernije generacije (photo booth) izraditi svoju navijačku fotografiju za sjećanje.

Ako se kojim slučajem zateknete na Cvjetnom trgu oko 17 sati moći ćete uživo čuti navijačke hitove Zaprešić Boysa (uključujući najnoviji 'Igraj moja Hrvatska') što će ujedno biti i uvertira za ono što sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj čeka od 16. lipnja kada počinje Svjetsko prvenstvo u Rusiji - strastveno navijanje.

Zaprešić Boys 'Igraj moja Hrvatska' Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Nakon Zagreba zaljubljenici u nogomet imat će priliku okušati se u virtualnom nogometu u još dva hrvatska grada. Raspored nadolazećih turnira:

  • Osijek, Trg slobode, 8.6.
  • Rijeka, Korzo, 15.6.

Pravila nagradnog natječaja potražite OVDJE.