NIJE NI PRAVO POČELO

Predsjednik Barcelone ostao u totalnom šoku; bolje bi mu bilo da uopće nije pitao!

01.06.2018 u 06:45

Bionic
Reading

U Barceloni rade na jačanju napadačke linije, ali taj lov im ne ide prema željama, sada je Katalonce šokirala cijena za danskog ofenzivca Christiana Eriksena (26) koju je izvjesio Tottenham

Sve je jasnije kako ništa neće biti od mega transfera odnosno dolaska Antoine Griezmanna iz Atletico Madrida na Camp Nou pa su se u Barceloni brzo okrenuli nekim drugim rješenjima. Ipak, ni tu ništa nije idealno.

Naime, predsjednik španjolskog prvaka Josep Maria Bartomeu ostao je šokiran kada je ostvario prve kontakte s upravom Tottenhama te ih pitao koliko bi koštao Christian Eriksen koji je visoko na listi Barcinih prioriteta.

S White Hart Lanea su hladno poručili da ga mogu imati ako uplate 190 milijuna eura. Danski genijalac je dobar, vrlo dobar, ali ipak ne toliko dobar da bi to bilo mudro ulaganje.

Danski genijalac Christian Eriksen Izvor: Društvene mreže

I tako se Barcelona brzo primirila i ostala u nevjerici, a Kataloncima je otpala i ideja da eventualno odštetu umanje tako da Tottenhamu još daju ofenzivnog portugalskog veznjaka Andre Gomesa, jer bi iznos u 'kešu' i dalje bio prevelik. Pregovori nisu pravo ni počeli, a već su završili...