TEŠKI DANI

Preokret u Maksimiru, sazvana izvanredna sjednica Izvršnog odbora

29.01.2024 u 17:02

Bionic
Reading

Rijeka s dva preokreta preuzela vodstvo na ljestvici HNL-a, Hajduk briljira na marketinškom planu, dovodi velike zvijezde i bodovno je poravnat s Rijekom, a Dinamo muku muči na terenu i izvan njega.

Prema posljednjim informacijama u ponedjeljak, 5. veljače, održat će se sjednica Izvršnog odbora kluba.

Podsjetimo, predstavnici navijača u Izvršnom odboru kluba Ivan Nauković i Dubravko Sendera zatražili su sazivanje izvanredne krizne sjednice zbog događaja u maksimirskom klubu. Osim što je bez sportskog direktora, Dinamo je doživio rezultatski debakl od Lokomotive 0:3, a Hajduk je iskoristio loše poteze vodstva kluba i u svoje redove doveo Josipa Brekala.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Također je objavljeno i kako je poznat datum izbora za Skupštinu.

'Dana 2. ožujka 2024. održat će se izbori za Skupštinu GNK-a Dinamo. Termin održavanja izbora je od 9:00 do 19:00, a sve najvažnije informacije, tehničke uvjete, pravila o izborima i vezane dokumente možete pronaći u rubrici Izbori 2024.' stoji objavi Dinama.

  • +17
NK Istra 1961 - NK Dinamo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Navijači će dati 25 članova Skupštine, a preostalih 35 će izabrati članovi Izvršnog odbora. Skupština sastavljena od 60 članova birat će predsjednika kluba. Kao kandidat za predsjednika spominje se Dragutin Kamenski koji je podržao održavanje izvanredne sjednice Izvršnog odbora.