ostao bez kluba

Propala velika priča: Ramos je bio blizu odlaska u Brazil, zapelo je...

12.09.2024 u 12:24

Bionic
Reading

Sergio Ramos, proslavljeni španjolski stoper, odbio je ponudu za nastavak karijere u brazilskom Botafogu, prenose španjolski mediji.

Iako je klub izrazio želju da ga dovede, pregovori su prekinuti zbog iznosa koji je Ramos tražio, a koji je klub ocijenio previsokim.

Ramos, koji je u ožujku proslavio 38. rođendan, odlučio je nastaviti čekati ponudu koja bi odgovarala njegovim ambicijama.

Ramos je bez kluba otkako je napustio Sevillu krajem prošle sezone. Veći dio svoje karijere proveo je u Real Madridu, gdje je od 2005. do 2021. godine odigrao 671 utakmicu, postigavši 101 gol i 40 asistencija. S Realom je osvojio impresivnih 22 trofeja, uključujući pet naslova La Lige i četiri titule u Ligi prvaka.

Nakon Real Madrida, Ramos je igrao za Paris Saint-Germain, s kojim je osvojio dva naslova prvaka Francuske, odigravši 58 utakmica. Njegova blistava reprezentativna karijera uključuje naslove svjetskog i dvostrukog europskog prvaka sa Španjolskom.

Botafago je lider brazilske Serie A s 50 bodova, dva više od Fortaleza i tri od Palmeirasa. U vrhu je i Flamengo koji ima 44 boda i utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore