INTERNETSKI TRAČ

'Provaljen' transfer godine? Delija iz Zvezde u Dinamo

07.12.2015 u 12:29

Bionic
Reading

Dinamo će nakon zimske pauze krenuti u lov na 11. uzastopni naslov prvaka, a iz kluba nisu najavili nekakvu veliku potrošnju

Dinamo je izvukao pobjedu u derbiju i mirnije čeka Novu godinu, a moguće je da Mamići tijekom prijelaznog roka i izmjene momčad. Iako trenutno imaju i ozbiljnijih preokupacija... Bit će puno tračeva diljem interneta, istinitih i izmišljenih, a prvi dolazi s prilično senzacionalnim predznakom.

Đorđe Despotović je 23-godišnji napadač Zvezde koji je jesenas zablistao na posudbi u Kairatu. Igra u Europi, zabio je osam golova u devet ligaških nastupa i 'regionalni' mediji sada su ga počeli seliti u Dinamo. Vidjet ćemo imaju li te nategnute priče podlogu, ali Despotović bi navodno trebao uskoro doći na pregovore u Maksimir.

Jako teško, iz tri razloga. Prvo, nedavno je Lozničanin naglasio da mu je lijepo u Almatyju, da imaju uvjete kao Real i da bi ga veselio ostanak u Kazahstanu. I to je rekao srpskoj novinarki, ne lokalnim medijima. Drugo, Dinamo upravo u napadu ima najširu paletu mogućnosti i imaju daleko 'tanjih' pozicija od napadačke...


Treće, ne i najmanje važno, je činjenica da je mladi napadač vatreni Zvezdaš. Čak je i u Subotici imao problema s domaćim ultrasima jer se slikao u majici Delija. U Maksimiru se neće oko ničega složiti, ali dolazak Delije mogao bi izazvati prvi konsenzus na Maksimiru u proteklih pet godina. U zaključku, ovaj transfer ima perspektivu podjednaku šampionskim ambicijama NK Zagreba. Iako, u Maksimiru nikada ništa nije sasvim nemoguće.