PRIJE DVOBOJA U ZAGREBU

Prvi čovjek Seville brutalno iskren o Dinamu

17.10.2016 u 15:07

Bionic
Reading

U sklopu trećeg kola nogometne Lige prvaka Dinamo će na Maksimiru ugostiti Sevillu (20.45 sati, utorak), a uoči puta u Zagreb na utakmicu se osvrnuo predsjednik španjolskog prvoligaša Jose Castro

U jutarnjim satima ponedjeljka, prije polaska na put u hrvatsku metropolu, pred španjolske novinare stao je prvi čovjek Seville.

'Neću reći da je Dinamo jedan od šampiona Lige prvaka jer to nije, ali to će sigurno biti teška utakmica. Tko je favorit, dokazuje se na terenu. Pokušat ćemo pobijediti, a imamo mogućnosti', rekao je u uvodu Jose Castro.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Lige prvaka možete gledati putem usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Biti prvi u skupini je vrlo komplicirano jer Juventus ima veliki proračun i momčad. Za nas je važno pobijediti u utorak, a zatim svladati Dinamo i kod kuće.'

Castro je istaknuo i važnost prvenstvene pobjede protiv Leganesa (3:2), kojom je Sevilla zadržala visoku poziciju na ljestvici (treći iza Atletica i Reala s bodom manje) i sačuvala sjajnu atmosferu u svlačionici uoči teških iskušenja (Atletico, Barcelona).

'Ispred nas je važnih mjesec dana jer ćemo igrati protiv momčadi koje su iznad naših financijskih mogućnosti. Čvrsto smo na zemlji i optimistični smo, ali treba biti realan', zaključio je Castro.