ANKETA TPORTALA

Čelnik Zrinskog ludovao je zbog suđenja; pitamo vas je li ovo bio penal za Šibenik?

03.06.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Šibenik je jučer pobijedio Zrinski Osječko (2:0) u direktnoj borbi za vrh SuperSport Prve nogometne lige i tako osigurao ekspresni povratak u elitni rang. Međutim nakon utakmice vukli su se repovi oko, naravno, suđenja

Šibenik je jučer na Gradskom vrtu pobijedio (2:0) Zrinski Osječko i tako osigurao prvo mjesto u Prvoj NL i povratak među elitu za sljedeću sezonu. Međutim, kao što to biva u hrvatskom nogometu, ponovno su se nakon utakmice vukli repovi oko - suđenja.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naime prvi čovjek Zrinskog, Ivan Komak, silovito se obrušio na glavnog suca Frana Jovića, koji je u 33. minuti dosudio penal za Šibenik, a nakon toga (u 41. minuti), prema Komaku, nije isto učinio za Zrinski. Štoviše, Jović je tom prilikom zbog simuliranja dao žuti karton Petru Korovu, istom igraču koji je skrivio jedanaesterac u 33. Korov je isključen, Zrinski nije dobio penal, a do kraja utakmice zaradio je još dva isključenja. Ni Šibenik nije prošao lišo, zaradivši jedan crveni.

'Suca krivim, prvo dosudi njima nepostojeći penal, onda treba dosuditi penal za nas, a da nam crveni karton. Što hoćemo više? Bez dva igrača smo ostali. Da smo bili kompletni, zabili bismo im tri, četiri komada. Sramota za hrvatsku demokraciju i državu i naciju', kazao je gazda Zrinskog nakon susreta.

U prilogu možete pogledati penal koji je realizirao Josip Majić, kao i akciju koja mu je prethodila. Isto tako, u sažetku možete pogledati Korovljevo isključenje. Slažete li se s Komakom, postoji li ovdje dovoljno sumnje da je Zrinski teško oštećen?

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore