idealnih 11

Rakitić iznenadio izborom najboljih svih vremena: Nema Modrića, ali tu je jedan drugi Hrvat...

04.09.2018 u 17:25

Bionic
Reading

Ivan Rakitić koji zbog lakše ozljede neće konkurirati za utakmicu s Portugalom u Barceloni je španjolskim 'jutuberima' otkrio kojih 11 nogometaša smatra najboljima u povijesti. Među njima nema Luke Modrića, ali tu je Robert Jarni...

Podsjetimo, 30-godišnji veznjak odbio je bogatu ponudu PSG-a tijekom ljeta i zatim postigao pogodak u visokoj 8:2 pobjedi Barcelone protiv Huesce ovog vikenda, da bi zbog lakše ozljede dobio poštedu izbornika Zlatka Dalića u prijateljskoj utakmici protiv Portugala, no očekuje se njegov nastup u dvoboju Lige nacija protiv Španjolske.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U međuvremenu je Rakitić za španjolski Adidas i tamošnje 'jutubere' koji se zovu Xbuyer, Minibuyer i Robert PG otkrio kojih 11 nogometaša vidi u svojoj idealnoj momčadi svih vremena.

Rakitić je pomno birao da se navijači Barcelone ne bi naljutili pa se u momčadi nije našao Luka Modrić kao član Reala.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Na gol je stavio Petera Schmeichela, u obranu Cafua, Carlesa Puyola, Paola Maldinija i za Španjolce iznenađujuće Roberta Jarnija. U veznoj liniji su mu Anders Iniesta, Xavi i jedini 'realovac' Zinedine Zidane, dok su mu u napadu Messi, Maradona i 'pravi' Ronaldo.

Zaista snažna momčad, no malotko je očekivao da će upravo Jarni od svih hrvatskih bivših i sadašnjih nogometaša upasti u nju...