uvjeren u pobjedu

Rakitić popljuvao Chelsea i njegov rukomet: Tako neće moći u uzvratu!

21.02.2018 u 18:11

Bionic
Reading

Ivan Rakitić nije impresioniran onime što je Chelsea pokazao u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone i vjeruje da je njegova momčad bliže prolasku dalje...

Ovog utorka na Stamford Bridgeu igrala se repriza onog famoznog polufinala Lige prvaka iz 2009. godine, kada je Iniesta u kontroverznoj utakmici prepunoj sumnjivih sudačkih odluka u sudačkoj nadoknadi Barceloni donio pobjedu.

  • +6
Chelsea - Barcelona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj put je Iniesta asistencijom za Messija spasio svoju momčad u 75. minuti, a Barca s 1:1 odlazi na Camp Nou na kojem će biti favorit za prolazak dalje.

Ivan Rakitić ne boji se te utakmice i vjeruju u trijumf svoje ekipe.

'Imali su tri udarca, dva u okvir gola i jedan je ušao. Mi smo naporno radili i čekali svoje prilike. Ponekad se činilo kao da igramo rukomet, s obzirom na način na kako su se povukli i čekali, ali nismo izgubili strpljenje i naš nastup je bio dobro zaokružen,' izjavio je hrvatski reprezentativac i poručio protivniku:

'Mi ništa ne moramo promijeniti na Camp Nouu, a oni će morati više napadati. Odlazimo s osjećajem da smo jači i vjerujemo u sebe.'