PALE SU TEŠKE RIJEČI

Razočarana zvijezda: Niko Kovač me je ponizio, bilo je to od njega jako nisko

11.07.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Rafinha je još jedan u nizu igrača koji je javno otkrio kako je imao loš odnos s trenerom Nikom Kovačom dok je bio u Bayernu

Niko Kovač je u svojoj prvoj sezoni na klupi Bayerna osvojio dvostruku krunu, ali tijekom tog razdoblja daleko od toga da je bilo sve idealno.

Osim što je momčad upadala u rezultatsku krizu bilo je puno priča oko neslaganja hrvatskog stručnjaka s nekim nogometašima u svlačionici bavarskog diva.

Sada je i Rafinha podigao glas protiv Nike Kovača. Ovaj desni bočni napustio je Bayern na kraju sezone iako su mu nudili novi ugovor. No razlog zašto nije želio ostati, bio je Niko Kovač.

'Još u siječnju sam rekao da idem, jer nisam igrao. Od početka nismo imali odnos kakav sam očekivao. Možda nije vjerovao u mene. Očekivao sam da ću barem malo igrati, ali ništa', rekao je Rafinha.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Zatim se osvrnuo na ono što ga je najviše ponizilo...

'Najviše me ponizio u zadnjoj utakmici sezone kada sam bio na klupi i nisam dobio priliku da se oprostim od navijača. To je bilo jako nisko od njega i naravno da sam bio razočaran. Znao je da mi je to zadnji susret u Bayernu i ukrao mi je oproštajnu utakmicu', govorio je Rafinha koji se vratio u rodni Brazil gdje je potpisao ugovor s Flamengom.