ivan neće biti sretan

Razočarani Inter ne može vjerovati: Uskraćuje Perišiću najveću želju!?

12.07.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde da su se čelnici Intera malo i naljutili kad su vidjeli koliko je Manchester United platio za Romelua Lukakua, dok za Ivana Perišića šalje vrlo niske ponude. Trener Spalletti želi zadržati igrača i u ovom trenutku tom su rješenju najbliži u klubu...

Naš 28-godišnji krilni napadač možda je već rekao 'da' Joseu Mourinhu i jedva čeka napustiti Inter i karijeru nastaviti na Old Traffordu, no ako je vjerovati talijanskim medijima, situacija se prilično zakomplicirala.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Naime, Manchester United poslao je nekoliko prilično niskih ponuda za Ivana Perišića, a klub ga ne želi pustiti ispod 50 milijuna eura, jer je jedan od glavnih igrača u momčadi plavo-crnih. Kada je Inter vidio da je engleski klub platio odštetu od čak 85 milijuna eura za Romelua Lukakua malo se i naljutio te će tražiti još i više novaca za hrvatskog reprezentativca.

Sve to ne ide na ruku željama Perišića koji nije napravio igrački iskorak u klubu iz Milana u posljednje dvije sezone te želi preći u redove jedne od najmoćnijih europskih ekipa, a privlačna mu je i suradnja s velikim Mourinhom.

No, s druge strane trener Intera Luciano Spalletti očajnički želi zadržati Ivana u momčadi i na njemu graditi ofenzivnu igru sljedeće sezone, a i vlasnici kluba trenutno su najbliži tom rješenju. Transfer koji su mnogi smatrali sigurnim sada je došao u pitanje, ali do kraja prijelaznog roka još je mjesec i pol pa svakako ima vremena za novi preokret...

  • +5
Ivan Perišić na odbojkaškom turniru u Poreču Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL