SVE VODI PREMA TOME

Real Madridu se to nije dogodilo 26 godina; bila bi to bolna pljuska vlastitoj omladinskoj školi

25.07.2018 u 19:36

Bionic
Reading

U novoj sezoni u svlačionici madridskog Reala osvanut će dosta novih lica, a 'kraljevskom klubu' lako bi se moglo dogoditi nešto što nije čak 26 godina

Između vratnica Reala od 2014. kostarikanski je vratar Keylor Navas (31) koji je istrpio neutemeljene kritike medija i 'preživio' konstantno guranje sa Santiaga Bernabeua. Još je tu, najmanje do lipnja 2020. dokle mu traje ugovor.

Društvo na golu će mu praviti talentirani Ukrajinac Andriy Lunin (19) koji je stigao iz Zorje.

No Real priprema teren za transfer Thibauta Courtoisa (26) iz Chelsea, navodno je realizacija toga prelaska sve bliže, pa bi sjajni belgijski golman dobio 'jedinicu' i mjesto u startnoj postavi. Ukoliko on dođe, Realu će se dogoditi nešto što nije čak 26 godina.

  • +6
SP 2018., utakmica za treće mjesto: Belgija - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Liu Dawei/XinHua/PIXSELL

Naime, sa spomenutom trojicom Real u svojem kadru za novu sezonu ne bi imao niti jednog vratara iz omladinskog pogona, a tako je zadnji puta bilo 1992., jer bi Courtoisovim potpisom klub gotovo sigurno napustili Luca Zidane i Kiko Casilla koji su potekli iz Realove škole.

Ne tako davno - 2012. Real je u kadru imao čak četiri golmana iz omladinske škole – Ikera Casillasa, Antonia Adana, Jesusa Fernandeza i Diega Lopeza. No danas su neka druga vremena...

  • +3
SP u nogometu, polufinale: Francuska - Belgija Izvor: Profimedia / Autor: N.N.