nije više tako mlad

Real odlučio Cristianu Ronaldu promijeniti ulogu u momčadi?

29.08.2017 u 16:43

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo kada odradi svoju suspenziju mogao bi preuzeti ulogu Realove 'devetke' u utakmicama ove sezone, tvrdi španjolska Marca...

Portugalski 32-godišnji slavni nogometaš nije se naigrao ove sezone, jer je zbog Kupa konfederacija morao uzeti duži odmor ovog ljeta, a onda se dogodila famozna suspenzija od pet utakmica zbog guranja suca u prvoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Barcelone.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Unatoč tome i činjenici da je prodan Alvaro Morata, u Realu su odlučili da ovog ljeta neće kupovati novog napadača, već namjeravaju od Cristiana Ronalda kad se vrati na teren napraviti 'devetku', odnosno igrača koji će djelovati u središnjem dijelu napada, kada to bude potrebno.

Na tom mjestu Zidane može još koristiti Benzemu i Vazqueza, ali vjeruje se da Ronaldo polako gubi ekplozivnost i brzinu potrebnu za krilnog napadača pa je ovo mjesto idealno za njega u budućnosti.

Tako bi ove sezone 'kraljevski klub' mogao preći na igru s četvoricom u veznoj liniji (Modrić, Kroos, Casemiro, Isco), s Ronaldom kao 'devetkom' i Baleom ili Asensijom kao dodatnim krilnim napadačem.

Hoće li se Cristianu svidjeti ta uloga ili će se ipak poželjeti vratiti na lijevu stranu po kojoj djeluje tijekom cijele karijere, pokazat će već jesenski dio Primere...