povratak na otok

Real gubi milijune i prodaje velikog prijatelja Luke Modrića!

05.05.2018 u 20:28

Bionic
Reading

U ljetnom prijelaznom roku 2013. godine bio je vlasnik najskupljeg transfera na svijetu. Za 100 milijune eura iz Tottenhama je stigao u Real

Nogometaš madridskog Reala, Gareth Bale na ljeto napušta 'kraljevskiklub'. Španjolski mediji objavili su priču kako su Real i Tottenham postigli dogovor o povratku velšanina među 'spurse'.

Bale je u Madrid stigao u rekordnom transferu teškom 100 milijuna eura.

  • +11
Liga prvaka, polufinale: Real - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Jose Cuesta/261/Cordon Press

Florentino Perez sada traži 90 milijuna, dok Daniel Levy, zasad nudi 60 milijuna, ali se očekuje da će do sljedećeg mjeseca, kada i službeno počinje prelazni rok, sve biti dogovoreno.

Istovremeno, pojavila se informacija kako će se Perez i Levy cijenkati, jer prvi čovjek Reala u cijelu priču želi uključiti i 24-godišnjeg napadača Harryja Kanea. Ali to je zasad teško zamislivo.

Bale je u posljednje dvije sezone u drugom planu, ove nije igrao u važnim utakmicama, u Ligi prvaka priliku je dobivao s klupe, i jasno je da mu takav status ne odgovara te da će ga Real pustiti bez previše razmišljanja.

Sve to navodno je utjecalo i na igrača, koji je veliki prijatelj našeg Luke Modrića, no bez obzira na to Bale se udaljio od suigrača. Često je sam išao na golf jer nije imao dobro društvo.

Tottenham će se boriti za trofeje sljedeće, igrat će i Ligu prvaka, a povratak Bale sugerira da bi 'spurse' na ljeto mogao napustiti Danac Christian Eriksen.