NAJGORI MOGUĆI SCENARIJ

Rizična odluka zbog koje Vedranu Ćorluki 'visi' nastup na SP-u u Rusiji; kakav bi to bio udarac!

07.05.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Vedran Ćorluka osvojio je rusko prvenstvo s moskovskim Lokomotivom, ali pred hrvatskim braničem je nova velika bitka. Naš reprezentativac je za vikend obnovio ozljedu, a Svjetsko prvenstvo je sve bliže

Lokomotiv je s 1:0 u subotu svladao Zenit i kolo prije kraja osvojio domaću titulu. Ćorluka je istrčao u prvom sastavu, ali je na poluvremenu ostao u svlačionici.

'Ne znam što da uopće kažem. Nosim dres s brojem 14 na leđima, a klub je čekao naslov 14 godina. To je sudbina. Hvala navijačima za potporu. Ovo je tek početak', rekao je Ćorluka koji nije govorio o svojoj ozljedi.

No zato je o problemima hrvatskog braniča nešto kasnije pričao trener Lokomotiva Jurij Semin. On je otkrio da je Ćorluka bio upitan za utakmicu sa Zenitom, ali je na vlastitu odgovornost zaigrao. Nažalost, i opet se ozlijedio. Rizična odluka zbog koje mu 'visi' nastup u Rusiji!

'Ćorluka je mogao reći da ne može igrati jer se priprema za Svjetsko prvenstvo, no rekao mi je da može. Nadam se da će biti spreman za World Cup', izjavio je Semin.

Izvor: Društvene mreže

Inače, zadnjih sezona Ćorlukina karijera je prožeta ozljedama, mukama s Ahilovom tetivom, i ovaj branič propustio je velik broj utakmica i za klub i za reprezentaciju. Nedavno je uspio sanirati ozljedu, ali sada je ponovo van stroja.

Možemo se samo nadati da nije ništa ozbiljno i da će Ćorluka biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za iskušenja koja predstoje na SP-u u Rusiji.

  • +12
Peru - Hrvatska, prijateljska utakmica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +6
Prijateljska utakmica: Meksiko - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.