DVOSMISLENI CR7

Ronaldove izjave o kojima će Messi još dugo razmišljati

14.12.2016 u 12:55

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo četvrti put je osvojio Zlatnu loptu. Istina, ima jednu manje od Lea Messija, no Portugalac ni ovoga puta nije propustio priliku 'bocnuti' najvećeg rivala. Učinio je to dvosmisleno, pa se mnogi pitaju što je u stvari mislio...

Tko bi imao više Zlatnih lopti da Cristiano Ronaldo i Leo Messi igraju u istoj momčadi? Zanimljivo pitanje, a Ronaldo ga ove godine nije mogao izbjeći... Portugalac se sjajno snašao.

'Bilo bi vrlo zanimljivo vidjeti nas u istome klubu. Mislim da veliki igrači trebaju igrati zajedno', rekao je Ronaldo i potom uz osmijeh nastavio:
'Iskreno, da smo u istoj momčadi, mislim da bih imao više Zlatnih lopti od Messija. Ali, ne bi ni on bio daleko...'

Dovoljno jasno da ne povrijedi svoj nedodirljivi ego, ali u isto vrijeme i dovoljno dvosmisleno. Jer, bi li Ronaldo imao više Zlatnih lopti zato što bi ga možda Messi kao suigrač činio još boljim na terenu? Ostavio je to Cristiano obožavateljima i hejterima na razmišljanje... No, bio je dovoljno jasan kad su ga priupitali od Messiju.

'Svi znaju da je Messi sjajan nogometaš. Zar to treba isticati? Pa osvojio je pet Zlatnih lopti', kazao je Portugalac o svom najvećem konkurentu. I ponovno dovoljno korektno, ali i dovoljno 'zakamuflirano'... Taman da Messi i njegovi obožavatelji imaju o čemu razmišljati...