FIFA_SP_2018.svg

tuga u sočiju

Rusi slomljeni: Omiljeni div plakao, izbornik bijesan, a tragičar nije htio napustiti stadion!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 08.07.2018 08:15
  • Objavljeno 08.07.2018 u 08:15
Bionic
Reading

Ruska nogometna reprezentacija jako je loše podnijela ove subote u Sočiju ispadanje od Hrvatske u dramatičnoj utakmici četvrtfinala Svjetskog prvenstva...

'Prvaci naših srca!', naslov je Sport Ekspressa nakon dramatičnog poraza ruskih nogometaša od Hrvatske u Sočiju koji je potpuno slomio glavne aktere ove reprezentacije.

  • +38
SP u nogometu, četvrtfinale: Rusija - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Tragičar Fjodor Smolov koji je pokušao 'frajerskim' izvođenjem penala svladati Subašića, ali mu se to osvetilo, bio je neutješan nakon susreta i nisu ga mogli maknuti s travnjaka. Posljednji je napustio stadio Firšt.

Netipičan prizor dogodio se i pred novinama kada je omiljeni ruski div Artem Džuba usred intervjua počeo plakati od muke.

Izbornik Stanislav Čerčesov bio je pak jako nervozan na press konferenciji i nije imao volje odgovarati na pitanja novinara koji su ismijavali ovu reprezentaciju uoči SP-a, ali im je na kraju začepila usta.

'Što bih ja sad trebao reći, što da vam govorim?', vikao je trener pa najavio da je moguće čak i da napusti kormilo Rusije, iako je postignut značajan uspjeh na ovom turniru.

Rusija je tužna nakon poraza u Sočiju, ali s vremenom će shvatiti da je izgubila od kvalitetnije reprezentacije i na domaćem Svjetskom prvenstvu zapravo odradila odlična posao...