NAPUSTIO KAMP

Šime Vrsaljko dobio slobodan dan od izbornika Dalića; za to ima jako dobar razlog

06.06.2018 u 21:22

Bionic
Reading

U hvatskoj nogometnoj reprezentaciji vlada dobra atmosfera, ali i disciplina. No i izbornik Zlatko Dalić zna da u nekim trenucima treba malo popustiti

Hrvatski izbornik u utorak je u dogovoru s reprezentativcima otkazao jutarnji trening i tako napravio ustupak prema igračima, a u srijedu je poslao Šimu Vrsaljka kući.

Ne, nije na pomolu nekakva afera ili skandal nego je Dalić imao razumijevanja za desnog braniča Atletica iz Madrida koji bi trebao postati otac.

Izbornik je svjestan koliko znači Vrsaljku da se zaputi doma i bude uz svoju suprugu u takvim trenucima pa je uslišao želju našeg reprezentativca te mu dao jedan dan slobodno.

Inače, dan ranije je Vrsaljko izašao pred novinare te govorio o dosadašnjem dijelu priprema i predstojećem SP-u.

'Svatko od nas treba odraditi svoj dio posla na terenu. Obrana nam u prvom dijelu protiv Brazila nije izgledala loše, tako da nam je i to jedna od opcija. Osim toga, i ja sam nekada igrao na lijevom boku i nikome nije problem napraviti bilo što za reprezentaciju. Utakmice na Svjetskom prvenstvu bit će izazov za obranu i za napad, a naposljetku je bitan rezultat reprezentacije. Treba se pripremiti, usredotočiti i sve ovisi od utakmice do utakmice. Izbornik će pripremiti taktiku, a naš je zadatak to provesti u djelo. Mislim da sam ove sezone dovoljno igrao i da sam spreman za ono što nas čeka, a izbornik će posložiti što je najbolje za Hrvatsku', rekao je tada.

  • +4
Dean Lovren i Sime Vrsaljko prije treninga dali izjavu za medije Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX
  • +14
Trening reprezentacije na Rujevici Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX