veselje u milanu

Odlični Milanov golman potjerao menadžera jer mu je stvorio 'pakao'

25.06.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Dobre vijesti za sve navijače milanskih 'crveno-crnih'. Naime, 18-godišnji vratar Gianluigi Donnarumma donio je odluku i ostat će na golu Milana

Jedan od najperspektivnijih vratara današnjice, 18-godišnji Gianluigi Donnarumma, koji iza sebe ima već dvije godine seniorskog staža na golu Milana, prema pisanju talijanskih novina, otpustio je menadžera Minu Raiolu.

Nizozemac talijanskog porijekla, koji se brinuo i o karijeri, između ostalih, Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbe, Henrikha Mkhitaryana, Marija Balotellija, bavi(o) se i karijerom Donnarumme. No, kada je Raiola objavio da mladi golman neće produžiti ugovor sa Milanom, napravio je 18-godišnjaku pakao od života.

Navijači su Donnarummu proglasili izdajicom i plaćenikom, što je poljuljalo odnos igrača i menadžera.

Sada je Donnarumma okrenuo ploču i po svemu sudeći, produžit će ugovor s Milanom. S time da se u obiteljskom okruženju mladog vratara pojavio i trener Vincenzo Montella, gdje je pak doznao da je upravo Raiola uzrok svih problema.

Raiola je pak preko svog rođaka Enza, kojeg je poslao kao posrednika u Poljsku gdje Donnarumma brani za U-21 selekciju Italije, pokušao nagovoriti svog štičenika da potpiše ugovor s Realom.

I zbog svog tog pritiska, Donanrumma je u dogovoru s obitelji odlučio raskinuti sve poslovne obveze s ovim menadžerom, kojeg je prije nekoliko sezona na isti način odstranio i Marek Hamšik, čvrst u odluci da iz Napolija ne pređe u Milan.