SUPERSPORT HNL

Slaven na Aldo Drosini testira Istru. Evo što očekuju treneri Garcia i Zekić i gdje možete pratiti susret

20.01.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Supersport HNL danas nam donosi susret 18. kola između Istre 1961 i Slaven Belupa (17 sati, MAXSport 1).

Uoči ove utakmice Slaven je četvrti sa 26 osvojenih bodova, četiri manje od trećeplasiranog Osijeka, dok Istra ima šest bodova i utakmicu manje od gostiju te se nalazi na šestom mjestu Supersport Hrvatske nogometne lige.

'Evo vraćamo se na teren nakon pauze i moji su igrači veoma uzbuđeni što liga počinje. Želimo se početi natjecati, želimo se nastaviti boriti. Krećemo protiv Slaven Belupa, koji je u prvom dijelu sezone imao odličan rezultat. Prva tri tjedna smo se usmjeravali više na fizičku spremu igrača i dovesti ih u što bolju formu. Nakon pauze za Božić, u kojoj su radili individualno po zadanom programu, vratili smo se na pripreme. Radili smo što bolje možemo, a igrači se osjećaju potpuno spremno. Zadovoljan sam s time kako je ekipa posložena, pogotovo sada kada imamo više izbora za krilo – vratio se Lisica, također Duvnjak i Abdallahi. Bili smo aktivni u ovom prekidu i jedva čekamo sutrašnji susret. Protiv Slavena se treba postaviti otpočetka, jer kažnjavaju svaki pad dekoncentracije ili povlačenje svoje igre – takve utakmice obično dobiju. Moramo biti agresivniji i posložiti svoju igru jer će Slaven svakako od početka početi s pritiskom. Inače imaju iskusne igrače poput Krstanovića i Marine, stoga sutra idemo što jače u utakmicu od prve minute. Bit će veoma zahtjevno, no imam pouzdanja u nas', rekao je uoči susreta trener Istre Gonzalo Garcia.

Njegov kolega na klupi Slaven Belupa Zoran Zekić ima dobro mišljenje o Istri.

'Dobri su, zanimljivi i imaju nekoliko odličnih pojedinaca. Na nama je da budemo na maksimumu i da odigramo dobru utakmicu. Početak prvenstva bit će traženje za sve, ali će i odrediti daljnji tijek natjecanja. To je dodatan razlog da od samog početka budemo pravi', rekao je Zekić čiju najavu možete u cijelosti pogledati u donjem video zapisu.

Standings provided by Sofascore

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.