NIJE SMISLIO NIŠTA

Slovaci žestoki u komentaru Gattusovog ponašanja: Divlji Talijan...

09.08.2024 u 06:08

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka odigrali su u Slovačkoj kod Ružomberoka bez pogodaka u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

Hajduk je bio nešto bolji tijekom cijelog susreta, ali uzvrat na Poljudu će oba sastava dočekati u rezultatskom smislu s istih pozicija. Uzvrat je na rasporedu idućeg četvrtka s početkom u 21 sat.

Ipak, dok se ta utakmica ne dođe na red, zabavljat će se pstupkom Talijana na Hajdukovoj klupi, Gennara Gattusa. Nakon Perišićevog krivog dodavanja, Gattuso je 'podivljao' te se zaletio i nogom udario hladnjak s vodom.

'Divlji Talijan urlao je i nogom udarao sjedalo u bijesu. Nije smislio ništa protiv Ružomberoka', napisali su u naslovu na Sportnetu i obrazložili:

'Privlačio je najviše pažnje, čak i kad nije igrao. Trener splitskog Hajduka Gennaro Gattuso trčao je uz aut liniju kao lav u kavezu. Silovito je gestikulirao i doslovno urlao na svoje igrače. Stadion u Ružomberoku bio je pun, ali Gattuso se čuo preko televizijskih mikrofona.

Ružomberok - Hajduk 0:0 8.8.2024. Gattuso divlja Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

Vrhunac ponašanja došao je u završnici utakmice. Jedan od članova njegovog stožera u nevjerici se uhvatio za glavu nakon jedne Gattusove geste. Trener splitskog Hajduka odmah se okrenuo, potrčao i udario nogom hladnjak za vodu. Favorit nije pokazao ništa. Gattuso je na raspolaganju imao momčad vrijednu pedesetak milijuna eura, što je oko sedam puta više od Ružomberokove. Ali ništa nije smislio', zaključuju Slovaci.

  • +14
Ružomberok - Hajduk, Konferencijska liga, 8.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka MladinicPIXSELL/PIXSELL
Sažetak utakmice Ružomberok - Hajduk 0:0 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport