NIJE PRVI PUT

Snimka Serenina razbijanja; postaje opasno ako gubi

02.07.2016 u 21:29

Bionic
Reading

Serena Williams (34) je još jednom pokazala kako lako može izgubiti živce ako situacija na terenu ne ide po planu

Amerikanka je u drugom kolu Wimbledona svladala sunarodnjakinju Christinu McHale 6:7 (7), 6:2, 6:4, no nije dobro počela.

Izgubila je prvi set i poludjela. Svom snagom je udarala reketom dok ga nije uništila, za što je dobila i opomenu zbog nasilnog ponašanja. Nije prvi put da Serena svoj bijes iskaljuje na reketima (ovaj je barem poslije meča završio u rukama jedne navijačice), a znala je ulaziti u verbalne konflikte i sa sucima te suparnicama.

Na Serenino ponašanje sigurno utječe i veliki pritisak, jer javnost čeka na njezino osvajanje 22. Grand Slama u pojedinačnoj konkurenciji. Tada bi se izjednačila na drugom mjestu s Njemicom Steffi Graf (prva u Open eri), dok je na vrhu Australka Margaret Court s 24.

Najbolja igračica svijeta već je ove godine bila dva puta blizu tome postignuću, ali je poražena u finalima Australian opena i Roland Garrosa.

Dodajmo kako je Serena zbog ovakvog ponašanja kažnjena s deset tisuća dolara, a isti iznos zbog svojeg verbalnog sukoba sa sucem mora platiti i Srbin Viktor Troicki