NEVJEROJATAN RIZIK

Šok u Realu: Ronaldo već tri mjeseca ozlijeđen!

11.12.2015 u 19:03

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je prema mišljenju nekih nezasluženo uvršten među tri najbolja nogometna pojedinca u protekloj godini, no nova informacija objavljena od strane madridske Marce baca novo svjetlo na sezonu sjajnog Portugalca

Španjolci su otkrili - Cristiano Ronaldo je ozlijeđen već puna tri mjeseca, no to ga nije zaustavilo. Marca, najbolje upućeni medij u događanja oko kraljevskog kluba, donosi priču prema kojoj Ronaldo posljednjih stotinjak dana osjeća bol u lijevom koljenu, što je nastavak nezgode koja ga je mučila krajem prošle sezone.

No, savršeno pripremljeni napadač i s takvim koljenom redovno igra i nakon 20 službenih utakmica ove sezone ima 21 pogodak 'na računu'.

Lijevo koljeno odvojilo je Ronalda s terena tijekom proljeća, a nastup na SP-u u Brazilu odnio je mogućnost pravilnog oporavka. Liječnička služba Reala svjesna je situacije, no Marca piše kako im je Ronaldo rekao kako je jedini oporavak koji mu treba još jača i preciznija priprema i redovne utakmice...


Plan je navodno uspio, te je Ronaldo u preoteklih desetak dana otklonio probleme. Osjeća se potpuno spremno, vratila mu se sigurnost u kretanju i samopouzdanje, a to je na svojoj koži osjetio i nesretni golamn Malmöa kojemu je ovoga rjedna utrpao četiri pogotka. Ako je tako, slijedi nova rapsodija u režiji portugalskog čarobnjaka.

Ako je sve ovo radio kroz bol, kako će tek izgledati sada?