UOČI EL CLASICA

Španjolci očito zaboravili što su o Luki Modriću pisali već nekoliko godina...

26.10.2024 u 09:07

Bionic
Reading

Ove subote od 21 sat, uz prijenos na Arenasportu (MAXtv) igra se jedan od najvećih svjetskih nogometnih derbija, odnosno El Clasico, u kojem madridski Real na Santiago Bernabeuu dočekuje Barcelonu

Pažnja ljubitelja nogometa večeras će biti usmjerena prema Madridu gdje će se igrati El Clasico, odnosno dvoboj najvećih španjolskih klubova, Reala i Barcelone.

Obje su momčadi u zavidnoj formi, Real ima tri pobjede u nizu, Barcelona četiri. A kako Katalonci imaju četiri boda prednosti, jasno je da je i ulog velik. Jer Real si ne smije dopustiti poraz, dok Barcelona želi svoju prednost dodatno povećati te staviti Kraljeve pod još veći pritisak.

No, dok treneri razmišljaju kako složiti momčadi, španjolski mediji u dilemi su hoće li Luka Modrić krenuti od prve minute, ili će biti Realov džoker s klupe.

Naravno, svi se dive Modrićevoj snazi, prije svega mentalnoj, jer uspio je 39 godina prihvatiti ulogu 'rezerve', a kada god uđe na teren, baš kao i u utakmici protiv Celte, pokazuje svoju klasu i donosi prevagu.

I baš zato, kako prenose neki portali, očekuje se da će i ovog puta Modrić biti Ancelottijev adut, kad će noge Barceloninih igrača već biti umorne, a prije toga će se Talijan osloniti na Camavinginu fiziku u veznom redu zajedno s Valverdeom, Tchouaménijem i Bellinghamom.

Naravno, spominjući Modrića, mediji se bave mišlju kako je ovo njegova zadnja sezona u Realu. Ali i zaboravljaju da se o hrvatskom nogometašu isto pisalo zadnjih tri, četiri godine, a on bi uredno potpisivao nova jednogodišnja produženja.

Zato se mi ovog puta nećemo zamarati time, već ćemo s velikom pozornošću pratiti što će kapetan hrvatske nogometne reprezentacije pokazati u jednoj od najspektakularnijih utakmica današnjice.