SA ŠTITOM ILI NA NJEMU

Sprema se 'Operacija Istra'; Gattuso radi čak tri izmjene u odnosu na Varaždin

25.08.2024 u 12:11

Bionic
Reading

Hajduk na Aldo Drosini traži drugu uzastopnu pobjedu u SuperSport HNL-u. Trener Gennaro Gattuso sprema se pomiješati početni sastav

Istra 1961 igra danas protiv Hajduka u 18.15 (MAXSport1, MAXtv), u pretposljednjoj utakmici 4. kola HNL-a.

Hajduk se nada nastavku u slilčnom tonu nakon pobjede protiv Varaždina (2:1) u prošlom kolu. Bijeli bi se pobjedom popeli na drugu ili treću poziciju (ovisno o rezultatu Rijeke), na samo dva boda zaostatka od vodećeg Dinama.

Ovako je Gennaro Gattuso najavio susret:

'Bamba, Šarlija, Sigur i dalje imaju problema s ozljedama, a neko vrijeme neće biti ni Fahda Moufija. U srijedu smo krenuli s pripremama za utakmicu s Istrom, malo smo došli sebi', rekao je trener Hajduka, a zatim na pitanje tko će zamijeniti Šarliju i Moufija odgovorio:

'Na poziciji stopera imamo Prpića i Josipa Eleza. Šimun Hrgović je igrao desnog beka, može on to odigrati.'

  • +23
Hajduk - Varaždin (18.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Dalmatinski portal piše kako bi Gattuso mogao napraviti tri promjene u odnosu na Varaždin: Ivan Lučić će se vratiti na gol, umjesto

U odnosu na susret protiv Varaždina, Gattuso će vjerojatno napraviti tri promjene. Na vrata se vraća Ivan Lučić, umjesto ozlijeđenog Fahda Moufija desnog beka će igrati Hrgović. Umjesto Anthonyja Kalika vrlo vjerojatno od prve minute kreće Aleksandar Trajkovski.

Standings provided by Sofascore