UKOR UMJESTO OTKAZA

Sramotno ponašanje Kramarićevog trenera

09.02.2015 u 10:23

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić tijekom karijere radio je s brojnim trenerima, ali sasvim sigurno nije doživio da njegov trener davi igrača

Naime, Nigel Pearson u jednom je trenutku, za vrijeme utakmice njegova Leicestera i Crystal Palacea davio suparničkog igrača.

Pearson je, nakon što mu je škotski nogometaš James McArthur 'uklizao', primio za vrat i nije mu dopustio da se ustane. Doduše, kada se McArthur ipak digao, činuilo se da je cijeli slučaj - igrokaz, ali Pearson ga je još nekoliko sekundi držao za rukav te ga nije puštao da nastavi igru.

Tijekom nedjelje krenula je priča kako su 'lisice' ostale bez trenera, no u ponedjeljak je iz Leicestera stigla obavijest kako će 51-gdoišnji trener ipak ostati na klupi. Istina je da će od FA-a dobiti kaznu i da će vjerojatno zbog toga propustiti koji dvoboj, ali na klupi ostaje. 

Leicester City želi pojasniti situaciju vezanu uz trenera Nigela Pearsona. On ostaje trener prve momčad te priprema momčad za gostovanje u utorak kod Arsenala", stoji u priopćenju Leicestera.