HRVATSKA - SRBIJA 11:13

Srbi ostali u šoku potezom Hrvata: 'Gospodski, šmekerski! Svaka čast'

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 13.08.2024 21:47
  • Objavljeno 13.08.2024 u 21:03
Bionic
Reading

Hrvatska vaterpolo reprezentacija izgubila je u finalu Olimpijskih igara od Srbije 11:13. Nakon utakmice hrvatski izbornik Ivica Tucak i igrači priznali su da je Srbija zasluženo pobijedila, a takva reakcija oduševila je srpske medije.

'Pustite me da čestitam Srbiji: Nezapamćen potez Hrvata, od izbornika do golmana svi su ponavljali istu riječ', naslov je Monda koji piše da se ne pamti kad je poraz Hrvatske u nekom sportu od Srbije primljen toliko časno i da su svi od igrača do izbornika čestitali rivalu. 'Svi su ponavljali: Čestitam Srbiji. I izgleda da su to potpuno iskreno mislili', piše Mondo.

Nova S donosi naslov: Šmekerski potez izbornika Hrvatske, pokazuje zbog čega ga svi obožavaju, a SerbianTimes piše da je Tucak jednom gestom čestitavši prvo Srbiji pokazao kakav je gospodin.

Oduševljeni su i čitatelji u komentarima ispod tekstova srpskih medija: 'Gospodin čovjek! Sve najbolje i da opet u Los Angelesu igramo finale!', 'Sjećam se kako je uvijek srdačno čestitao', 'Svaka mu čast za ponašanje otkako je izbornik', 'Uvijek korektan', 'Hvala, Ivice!', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Srbija je u Parizu stigla do trećeg olimpijskog zlata u nizu. Hrvatska je olimpijski pobjednik bila jednom - u Londonu 2012. godine.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal