propušta oi u Parizu

Srebrna Čehinja iz Tokija otkazala nastup u Parizu: Jako mi je žao, ali zbog...

Bionic
Reading

Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju Čehinja Marketa Vondroušova (25) povukla se s OI u Parizu zbog ozljede ruke

'Jako mi je žao, ali zbog zdravstvenih razloga neću sudjelovati na Olimpijskim igrama u Parizu', objavila je Markéta Vondroušová na Instagramu.

'Do posljednjeg trenutka sam se nadala barem nastupu u parovima, ali problemi s rukom ne dopuštaju mi ​​da izađem na teren', dodala je 25-godišnja Čehinja.

Vondroušová je stigla do ženskog finala u Tokiju prije tri godine kao nerangirana igračica, gdje je izgubila od devete nositeljice, Švicarke Belinde Bencic. Švicarka, koja je u travnju rodila kćer, također neće biti u Parizu na obrani naslova.

Čehinja Katerina Siniakova (28), zlatna na posljednjim Olimpijskim igrama u parovima i deveterostruka Grand Slam pobjednica u ženskim parovima, zamijenit će Vondroušovu u singlu, dok će Linda Noskova igrati u parovima s Karolinom Muchovom.

Vondroušová je prošle godine osvojila svoj prvi Grand Slam turnir u Wimbledonu, postavši prva nerangirana tenisačica koja je osvojila pojedinačni naslov. Međutim, ranije ovog mjeseca postala je prva braniteljica titule Wimbledona koja je ispala u prvom kolu nakon 30 godina.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal