psk_2

POSTOJI I SNIMKA

Srpski reprezentativac u šakačkom obračunu, navijač Orlova osramotio se na stadionu

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 27.06.2024 23:13
  • Objavljeno 27.06.2024 u 23:13
Bionic
Reading

Srpska nogometna reprezentacija ispala je s Eura, nakon što je osvojila dva boda i zauzela posljednje mjesto u skupini.

Iako ih je predsjednik Vučić ispratio s velikim očekivanjima, srpska nogometna reprezentacija euro u Njemačkoj neće pamtiti po nečem lijepom.

Ali svakako ima detalja koji će ostati zapisani. Pa je tako u javnost isplivala vijest kako se vratar Vanja Milinković - Savić uoči utakmice protiv Danske potukao u kavani sa srpskim navijačem.

Golman Orlova je tijekom slobodnog dana kojeg im je dao izbornik Stojković otišao u München i izazvao veliki incident, piše Telegraf.

'Iako je izbornik Srbije Dragan Stojković Piksi više puta naglašavao kako nije bilo ni jednog incidenta u reprezentaciji tijekom Eura u Nemačkoj, Telegraf ekskluzivno saznaje da se baš pred utakmicu s Danskom u kavani golman Orlova Milinković Savić potukao s jednim srpskim navijačem', piše u tekstu srpskog tabloida.

'Što ćeš ti ovdje? Trebaš biti u karanteni, a ti piješ!', navodno je dobacio navijač golmanu Srbije, a ovaj odmah uzvratio i krenuo prema njemu, potom ga i udario, ali osiguranje je uspjelo primiriti situaciju, prije nego je sve eskaliralo.

Inače, na utakmici protiv Danske igranoj u utorak, a koja je završila bez pogodaka, jedan navijač Srbije pokušao je utrčati na teren noseći zastavu na kojoj se nalazi teritorija Kosova i obojena u boje srpske zastave s porukom 'Nema predaje'.

Dok je preskakao reklame, zastava mu je ispala, a on je uspio utrčati na teren, no nije mogao pokazati poruku koju je mislio, već se osramotio. Na kraju su ga redari uspjeli uhvatiti i izbaciti sa stadiona, a on je svrstan u rubriku - luzera.

kako je izgledala jurnjava, pogledajte OVDJE.

sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal