KAKAV NEUGODNJAK

Stjuardesa ga optužila, a FBI priveo. Članu Kuće slavnih NFL-a potom se ispričavali

16.07.2024 u 21:02

Bionic
Reading

Agenti FBI-a priveli su člana Kuće slavnih NFL-a Terrella Davisa nakon incidenta tijekom leta United Airlinesa iz Denvera za zračnu luku John Wayne u okrugu Orange u Kaliforniji.

Američka zrakoplovna kompanija United Airlines naknadno se ispričala bivšoj zvijezdi Denver Broncosa zbog maltretiranja na nedavnom letu.

Daviesu su u subotu u Santa Ani u Kaliforniji stavili lisice na ruke izvadivši ga iz zrakoplova, nakon što ga je stjuardesa optužila da ju je udario.

Bivša zvijezda Broncosa se branila kako je stjurdesu potapšao po ruci zatraživši sok za sina. Stjuardesa je povikla 'Nemoj me udarati' i otišla u drugi dio aviona.

'Bila je nevjerojatno nepristojna, a do kraja leta više nismo komunicirali', kazao je Davies koji je putovao sa suprugom i dvoje djece.

FBI ušao u zrakoplov

Po dolasku u Kaliforniju, kapetan je zamolio sve putnike da ostanu sjediti, nakon čega su ušli agenti FBI-ja, stavili Davisu lisice na ruke i otpratili ga bez navođenja razloga. Kasnije je utvrđeno kako je stjuardesa iznijela netočnu optužbu, FBI se ispričao 51-godišnjem Daviesu i potom ga pustili.

Davis je na društvenim mrežama objasnio situaciju nakon što je pušten rekavši da je 'zaprepašten' onim što se dogodilo. Dodao je kako je 'ponižen, posramljen, nemoćan i ljut'.

Davies je u dresu Denvera osvojio dva Super Bowla i uvršten je u Kuću slavnih 2017. godine. Nakon što se povukao iz NFL-a 2001. postao je poslovni čovjek i partner je u financijskoj tvrtki Alpha 1.

United Airlines se ispričao i poručivši kako je stjuardesa 'uklonjena' s dužnosti.

'Ovo očito nije vrsta iskustva putovanja koje nastojimo pružiti i obratili smo se gospodinu Davisa kako bismo se ispričali. Uklonili smo stjuardesu s dužnosti dok pomno razmatramo ovu stvar', poručili su iz zrakoplovne kompanije.