SUBOTNJI DERBI

Strah u Manchesteru: Mourinha i Guardiolu čuva 400 policajaca

06.09.2016 u 18:44

Bionic
Reading

Ove subote na Old Traffordu od 13.30 sati igra se veliki derbi Manchestera, utakmica između Uniteda i Cityja. Riječ je ionako o utakmici visokog rizika, no poseban će naboj biti i zbog okršaja dvaju velikih rivala - trenera Mourinha (United) i Guardiole (City)

Dvoboj 4. kola engleskog nogometnog prvenstva - veliki mančesterski derbi - proglašen je utakmicom najvećeg rizika. Naravno, ovom dvoboju veseli se i cijela nogometna populacija jer snage će, po prvi puta kao treneri engleskih klubova, odmjeriti Jose Mourinho i Pep Guardiola.

Portugalac je na klupi Uniteda, a Španjolac na klupi Cityja. Poznaju se već 20-ak godina, a njihovo rivalstvo je postalo veliko u vrijeme dok su vodili španjolske velikane, Real (Mourinho) i Barcelonu (Guardiola).

Na Old Traffordu će biti više od 400 policajaca.

'Nadamo se da će sve proći u najboljem redu i bez nereda. Nije nam potreban dodatni element rizika, pa su policajci detaljno upoznati s Mourinhovom i Guardiolinom prošlošću. Njihova osobna netrpeljivost može podići tenzije i napetost. I to je dio priprema policajaca za ovu utakmicu', objavili su iz ureda mančesterske policije.