ZAISTA NIJE KOREKTNO

Svi u Barceloni se trebaju sramiti ako ovo naprave Rakitiću!

10.08.2017 u 20:58

Bionic
Reading

Barcelona se na sve moguće načine pokušava domoći Philippea Coutinha (25) pa je odlučila u ponudu ubaciti i hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića

Barcelona s Camp Noua tjera Ivana Rakitića. Kako drugačije protumačiti informaciju s kojom raspolažu engleski i španjolski mediji, a prema kojoj su se Katalonci odlučili odreći našeg veznjaka kako bi slomili otpor 'redsa' i doveli Coutinha.

Liverpol je dugo odbijao ponude Barcelone za svojeg brazilskog ofenzivca, niti posljednja od čak 100 milijuna eura ga nije slomila.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

No u Barceloni se ne predaju pa su uz novac u ponudu gurnuli igrača, i to ne bilo kakvog, nego Rakitića koji je od kada je stigao na Camp Nou (2014.) oduvijek prednjačio svojom požrtvovanošću, ugradio je velik dio u uspjehe katalonskog nogometnog diva, stekao poštovanje i respekt suigrača, velike simpatije navijača...

Ivan Rakitić

To se sve očigledno zaboravlja pa ukoliko su tvrdnje stranih novinara istinite tada to Kataloncima ne ide na čast, Rakitić nije zaslužio da uoči sezone mijenja sredinu.