ŠTO SE DOGAĐA?

Švicarci u čudu: Wawrinka očajno loš jer nema Donne uz njega?

15.11.2016 u 12:58

Bionic
Reading

Švicarski dnevnik Blick pita se je li Stanislas Wawrinka izgubio motivaciju na završnom turniru godine u Londonu, znajući da ga na tribinama ne prati djevojka Donna Vekić...

Švicarska javnost očekivala je trijumf aktualnog pobjednika US Opena na otvaranju završnog turnira osmorice u Londonu, no umjesto toga Wawrinki se dogodio debakl. Protiv Keija Nishikorija kojeg je u prošlosti redovito pobjeđivao osvojio je samo pet gemova te s neugodnih 2-6, 3-6 startao na najgori mogući način u skupini John McEnroe.

Stanislas će se morati vaditi u sljedećem meču ove srijede protiv Marina Čilića, no švicarski dnevnik Blick nije optimističan i pita se je li Wawrinka dovoljno motiviran. Naime, u New Yorku je došao do velikog trijumfa dok ga je u publici bodrila djevojka Donna Vekić, a sada je nema u blizini pa gledamo sasvim drugo lice uglednog 31-godišnjeg tenisača.

Spomenuti medij upravo vidi u odsutnosti mlade 20-godišnje Hrvatice razlog za Wawrinkinu neodgovornu igru koji kao da jedva čeka da sezona završi.

Vekić koja je trenutno 101. igračica svijeta nije u Londonu jer pokušava popraviti svoj renking uoči nove sezone, nastupom na ITF turniru u Limogesu. Svakako dobra vijest za našeg Marina Čilića kojem nikako ne treba goropadni Stanislas na terenu, kakvog smo gledali dok je osvajao Australian Open, Ronald Garros i US Open u posljednje tri godine. A takav Wawrinka postoji samo kad je maksimalno motiviran...