Dvorana Sutinska vrela

Taekwondo turnir 10. Čigra Open i 13. Čigra Limač Kup Međunarodni turnir i kriterijski za zagrebačku selekciju

03.10.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Dvorana Sutinska vrela u subotu bit će domaćin međunarodnog taekwondo turnira – 10. Čigra Open i 13. Čigra Limač Kup. Ovaj prestižni turnir okuplja najbolje sportaše iz Hrvatske i inozemstva te je ujedno i kriterijski turnir za zagrebačku selekciju

Pokroviteljstvo predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića

Važnost turnira uvidio je i predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović. Vjeruje da je ovo natjecanje važan događaj koji potvrđuje kvalitetu, širenje interesa i popularizaciju taekwondo-a među djecom i mladima. Predsjednik naglašava i važnost uključivanja i sudjelovanja djece s posebnim potrebama, čime se podiže svijest o njihovoj ravnopravnoj ulozi u sportskim aktivnostima, stoga je odlučio prihvatiti pokroviteljstvo ovog posebno plemenitog događaja.

Vrhunska sportska atmosfera u svim dobnim uzrastima

Borbe će se održati u disciplinama kick-a, formi, borbi mlađih kadeta,kadeta, juniora i seniora, što jamči raznolikost borbi i vrhunsku sportsku atmosferu. Očekuje se sudjelovanje brojnih klubova, čime će ovaj događaj biti prava prilika da sportaši pokažu svoj borbeni duh, a ljubitelji taekwondo-a će uživati u vrhunskim borbama te odati počast Ivani Bosančić, osobi koja je ostavila neizbrisiv trag u našim srcima.