ATMOSFERA KOD PRVAKA

Tako već dugo nije bilo u Bayernovoj svlačionici; evo što se događa na treninzima Nike Kovača...

27.09.2019 u 09:29

Bionic
Reading

U Bayernu se u odličnoj atmosferi pripremaju za subotnji prvenstveni ogled u gostima protiv Paderborna (15.30)

Njemački mediji tvrde kako već dugo vremena nije vladalo tako sjajno ozračje u Bayernovoj svlačionici bez obzira što aktualni njemački prvak zaostaje dva boda na ljestvici za vodećim Leipzigom.

No Niko Kovač je poslije turbulentne prošle sezone, u kojoj je bez obzira na osvojene domaće trofeje bilo dosta narušenih odnosa na relaciji trener – igrači, napokon posložio sve onako kako želi.

Nogometaši bavaskog ponosa zajedništvo su učvrstili posjetom na Oktoberfestu, a pozitivno ozračje stvoreno je i na treninzima. Naime, momčad je podijeljena u dvije ili tri grupe koje vježbe odrađuju u natjecateljskom ritmu, a pri tome se igrači glasno bodre, a one iz suparničkog tima se zadirkuje na pozitivan način. Tako je u jednoj sprinterskoj dionici skupina koju je predvodio Robert Lewandowski zadirkivala Ivana Perišića i ostalo društvo koje je debelo zaostalo...

  • +6
Bayern - Crvena zvezda, 1. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: PHILIPP GUELLAND

'Kemija je prava. Imamo sjajne prinove, a dečki koji su u Bayernu već neko vrijeme odlično su ih prihvatili. Dečki i nešto zajedno rade, bili su na Oktoberfestu tako da oni nisu samo suigrači nego i prijatelji. To je jako pozitivno. Također, mi naporno radimo, ali se puno i smijemo', objasnio je Kovač tajnu pozitivnog ozračja koje je oduševilo medije i navijače bliske Bayernu.

  • +9
Leipzig - Bayern, 4. kolo Bundeslige, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN