ovo nismo očekivali

Trener Monaca prije susreta sa Zvezdom: Mislim da su kvalitetniji od Dinama

21.10.2024 u 20:59

Bionic
Reading

Dinamo će u gostima kod Salzburga u Austriji tražiti svoju prvu pobjedu u ovogodišnjoj sezoni Lige prvaka. Hrvatski prvak dosad je odigrao dvije utakmice, upisavši težak poraz od Bayerna rezultatom 9:2 i remi 2:2 protiv Monaca.

Monaco je ponovno u središtu pažnje kada je Dinamo u pitanju, zahvaljujući izjavi njihovog trenera Adolfa Hüttera na press konferenciji održanoj u ponedjeljak. Hütter je tom prilikom najavio sljedeću utakmicu Monaca, u kojoj će na svom Stade Louis III u utorak od 18:45 sati ugostiti Crvenu zvezdu.

'Teško je usporediti ovu ekipu (Crvenu zvezdu, op.a.) s Dinamom. Mislim da su kvalitetniji. Imaju zanimljive igrače poput Silasa, koji je nekoliko sezona igrao za Stuttgart, ili mladog Maksimovića, koji je produkt njihove akademije i već igra na visokom nivou. Odigrali su odlično prvo poluvrijeme protiv Intera i cijelu utakmicu protiv Benfice,' rekao je Hütter te dodao:

  • +69
Dinamo - Monaco (2.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Luka stanzl/PIXSELL

'U toj su utakmici zaslužili pobjedu, stoga ćemo morati biti vrlo oprezni. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja dolazi s jasnim ciljem – izboriti pobjedu i nastaviti borbu za prolazak u sljedeću fazu. Ovo je Liga prvaka i moramo pružiti svoj maksimum, jer naš je cilj pobjeda.'

Standings provided by Sofascore