zekić pokazao zube

Trener Osijeka presretan: Ovo je slatka pobjeda protiv velikog protivnika

05.03.2017 u 20:07

Bionic
Reading

Osijek je pobijedio Hajduk 2:1, sada su oba kluba izjednačena na trećem mjestu MAXtv prve lige. Dok je Zoran Zekić slavio, Joan Carrillo ima podosta problema...

'Slatka je ovo pobjeda protiv velikog protivnika. Zahvala igračima i navijačima. Utakmica je bila baš dobra, znali smo gdje možemo iskoristiti njihove slabosti i ostvariti svoje ciljeve', rekao je trener Osijeka Zoran Zekić nakon utakmice. Imao je Zekić razloga za slavlje, prekinuo je niz od dva poraza protiv velikog protivnika.

'Imali smo malo problema poslije izgubljenih lopti, ali znali smo da moramo preuzeti rizik. Danas su moji igrači bili bolji u svakom trenutku igre. Napokon sam imao dva vezna igrača koja su bili raspoloženi', zaključio je Zekić.

Trener Hajduka Joan Carrillo nije mogao biti zadovoljan. Njegova je momčad djelovala poprilično bezidejno...

'Bila je to fizički zahtjevna utakmica, ravnopravna sve do jedanaesterca. Tada se okrenula. Htjeli smo pobijediti, ali jedanaesterac je odlučio pobjednika. Teško mi je biti razočaran s igračima koji su se trudili i dali na ovom teškom terenu sve od sebe', misli trener Hajduka koji je pohvalio igru Osijeka:

'Ejupi je dobar igrač, kao i Lopa, ja sam to znao. Osijek ima dobre fizičke predispozicije, ali da smo mi dali prvi gol tko zna kako bi se situacija na terenu razvila. Znali smo što nas čeka...'