VLAŠIĆ U NEVJERICI

Trenutak derbija o kojem se priča: To zbilja rijetko viđamo!

21.03.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Fran Tudor možda je postao junak Hajduka nakon što je zabio pobjednički pogodak u nedjelju protiv Dinama, no Nikola Vlašić pogodio je ono što je puno teže naciljati...

Hajduk je u petoj ovosezonskoj međusobnoj utakmici konačno stigao do prve pobjede protiv Dinama. Po mišljenju svih aktera, uključujući i Zorana Mamića, posve zasluženo, a ovim trijumfom zakomplicirao je vrh ljestvice MAXtv Prve lige i dao priliku Rijeci da eventualnom pobjedom protiv Dinama na Kantridi preuzme vrh i osvoji titulu.

Nakon očajne igre i lakog poraza u srijedu protiv istog protivnika u polufinalu Kupa, u Hajduku su odahnuli ove nedjelje, jer igra je bila na zadovoljavajućem nivou, a nagrada je došla već u 4. minuti kad je Fran Tudor postigao pogodak koji se kasnije pokazao pobjedničkim.

No, nije to bio najzanimljiviji trenutak pred golom Eduarda. Naime, dvije minute kasnije mladi Nikola Vlaši izveo je udarac koji će publika pamtiti s ove utakmice. Naime, uspio je jednim šutom pogoditi obje stative, a lopta se pritom šetala po crti, ali nije prešla preko nje.

Da je Hajduk kasnije primio izjednačujući pogodak, Poljud bi silno žalio zbog nesreće koja je snašla mladog talenta u ovoj zgodi, a ovako se Splićani mogu opustiti i u šali se pitati je li Vlašić možda gađao upravo ono što je pogodio...